جایگاه‌های CNG خراسان رضوی برای سرویس دهی به تاکسیرانی فعال است | پیش‌بینی فعالیت تمامی جایگاه ها از بعداز ظهر امروز (۵ بهمن ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۸۸۱۵۰
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
جایگاه‌های CNG خراسان رضوی برای سرویس دهی به تاکسیرانی فعال است | پیش‌بینی فعالیت تمامی جایگاه ها از بعداز ظهر امروز (۵ بهمن ۱۴۰۴)
مدیر بهره برداری شرکت گاز خراسان رضوی گفت: تعدادی از جایگاه‌های CNG برای سرویس دهی به حوزه تاکسیرانی فعال و سایر جایگاه‌ها بصورت موقت غیر فعالند و حداکثر تا عصر امروز به مدار خدمات دهی باز می‌گردند.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشید دشتی افزود: این تصمیم با توجه به ورود سامانه هوای سرد به خراسان رضوی در چند روز گذشته و افزایش مصرف گاز طبیعی در استان و کاهش فشار خطوط و شبکه‌های گازرسانی و پیرو ابلاغ دیسپچینگ ملی گاز و کمیته مصرف صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: همچنین با توجه به عدم امکان سرویس دهی تعدادی از جایگاه‌های CNG استان به لحاظ فشار کاری و بمنظور پایداری گاز بخش خانگی و عمومی پس از هماهنگی صورت گرفته با شرکت‌های پخش فرآورده‌های نفتی استان این امر اجرایی شده است.

مدیر بهره برداری شرکت گاز خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به همکاری مردم در مصرف بهینه گاز و بهبود شرایط شبکه پیش بینی می‌شود فعالیت تمامی جایگاه‌های CNG استان از بعداز ظهر امروز یکشنبه پنجم بهمن ماه از سر گرفته شود.

شرکت گاز خراسان رضوی با حدود ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار مشترک پس از تهران بزرگ بیشترین مشترک گاز کشور را داراست. این شرکت همچنین گاز نیروگاه‌های توس، راشد تربت حیدریه، سبزوار، شریعتی، شمس، فردوسی، مشهد و خیام نیشابور را تامین می‌کند.

۳۰۰ جایگاه عرضه سوخت بنزین و ۲۰۰ جایگاه عرضه سوخت سی. ان. جی در خراسان رضوی دایر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.